عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره چرایی لزوم سهمیه دانشجویی گفت: باید با استفاده از ظرفیت سهمیهها برخی نقاط ضعف نظام آموزشی فعلی را ترمیم کرد، البته ایده جدید من ارائه ضرایب حمایتی به جای سهمیهها است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تاکید بر اینکه، جنگ واقعی امروز جنگ تراشهها و الگوریتمها است، گفت: چارهای نداریم جز اینکه در تکنولوژی به سطحی برسیم که نه صرفا کاربر، بلکه خالق فناوری باشیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت:زنان قرآنی از سرمایههای ارزشمند جامعه هستند و معنویت را به نسل بعد انتقال می دهند.
دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور با صدور پیامی در راستای دعوت به پویش «نه به تصادف» هموطنان را به ترویج رفتارهای ایمن در جادهها دعوت کرد.
هجدهمین جلسه هیأت اندیشهورز میز فرهنگ ورزش ستاد فرهنگ با حضور دکتر ابراهیم شکرانی، دبیر ستاد فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی، و جمعی از اعضای این هیأت برگزار شد.
مسوولان فرهنگی استان تهران در یکصد و سی و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی این استان که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد بر لزوم اجرای نقشه مهندسی کشور به عنوان مدل و الگوی برنامه های فرهنگی و هنری تاکید کردند.
نیمه دی ماه سال 89 سندی پس از 16 جلسه بررسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید که دورنمای حرکت مجموعههای علم و فناوری کشور را روشن میکرد. سندی که نخستین بار رهبر انقلاب سال 85 در دیدار استادان و مدیران دانشگاهها به ضرورت نگارش آن تأکید کردند و در نهایت با عنوان «نقشه جامع علمی کشور» از سال 90 در دستور کار دستگاههای اجرایی قرار گرفت. گذشت بیش از یک دهه از زمان نگارش و تحولات متعدد دنیای علم که در سالهای اخیر سرعت بیشتری هم به خود گرفته اهمیت بازنگری و بهروزرسانی این نقشه را دوچندان کرده؛ از همین رو سال گذشته این فرایند تحت عنوان روزآمدسازی به فرهنگستان علوم سپرده شد. ناصر باقریمقدم، رئیس گروه مطالعات راهبردی علم و فناوری و آیندهنگاری فرهنگستان علوم از سال گذشته مسئولیت روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور را برعهده گرفته است. او اکنون در اسفندماه 1403 از تکمیل بیش از 80 درصد روند روزآمدسازی خبر داده و در گفتوگو با «فرهیختگان» ابعاد و ویژگیهای نگارش نسخه دوم نقشه جامع علمی را تشریح کرده که احتمالا سال آینده برای تصویب به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهد رفت.
اولین مرکز نوآوری و شتابدهی هوش مصنوعی، متاورس و بلاکچین ورزش کشور (همتا) روز دوشنبه با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و احمد دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان در سالن آمفی تئاتر پژوهشکده علوم و فناوریهای انرژی، آب و محیط زیست گشایش یافت.
در سومین نشست هیئت اندیشهورزی میز "نامها، نشانهها و مناسبتهای فرهنگی" بر اهمیت تهیه و تدوین آییننامه اجرایی مصوبه "سیاستها و اقدامات اساسی حمایت از ترویج نامها و نشانههای اسلامی- ایرانی" تأکید شد.
مطلب پیش رو، به بررسی انتقادهای استاد نصرالله پورجوادی نسبت به روانشناسی اسلامی میپردازد و نشان میدهد که این حوزه نه تنها در ایران، بلکه در سطح بینالمللی نیز در حال پیشرفت است. نویسنده با استناد به پژوهشهای جدید و دستاوردهای علمی در روانشناسی اسلامی، به چالشهای نظری و تاریخی این دیدگاه پرداخته و از لزوم توجه به این جریان علمی در دنیای امروز دفاع میکند.
سیصدو پنجاه و دومین جلسه هیئت عالی جذب، به ریاست دکتر محمدعلی کینژاد و با حضور اعضای این هیئت، در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
رئیس سازمان صداوسیما و معاون اول قوه قضاییه در نشستی مشترک، با تأکید بر همکاری نهادهای حاکمیتی برای تحقق عدالت، نقش رسانه ملی در نمایش فرآیندها و اقدامات قضایی را کلیدی خواندند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir